VanVerhalen Podcasts

SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsYouTube

In deze tweewekelijkse reispodcast vertellen Florine en Thijs – beroeps blije eikels, avonturiers en wannabe wereldverbeteraars – alles wat je moet weten over fulltime reizen, wonen in een bus en de beslommeringen van leven als nomaden.
In deze podcast behandelen we alles wat ons bezig houdt: welke landen doen we aan, welke spullen heb je nodig, hoeveel kost dat eigenlijk dat fulltime reizen en het allerbelangrijkste: hoe poep je eigenlijk als je in een bus woont?

VanVerhalen vanlifestyle en reispodcast logo zonder achtergrond

In deze podcast behandelen ik en mijn inmiddels overtuigde vrouw alles wat Den Helder mooi maakt. Van bunkertocht tot bierbrouwerij, van duingebied tot defensie. Want is Den Helder echt wel zo veel minder leuk, mooi en interessant dan andere steden in Nederland? Ga met ons mee op onderzoek naar die allerlaatste halte: Den Helder, helemaal het einde!

Een VanVerhalen podcast in samenwerking met Citymarketing Den Helder

Vanverhalen presenteert de podcastserie: Den Helder, helemaal het einde! Een Nederlandse podcast over waarom Den Helder wel leuk, mooi en interessant is

Hey, Hoi, hallokidoki en welkom bij Camper cribs.
De ‘VT-wonen’, de  ‘Eigen huis en tuin’, ‘De grote verbouwing’ onder de van- en camperlife podcasts.

In deze podcast serie hoor je de mensen die van hun huis op wielen een thuis op wielen hebben gemaakt.
Of het nu een rijdend vakantiehuisje of een mobiele permanente residentie is, wij zijn benieuwd naar de verhalen achter en de inrichting van deze rijdende paleisjes.

VanVerhalen vanlifestyle en reispodcast presenteert: Camper Cribs. Over de inrichting van campers.

In deze podcast interviewen we reizigers. De nomaden, de mensen die op wielen wonen en de mensen zonder huis om naar terug te keren toen de wereld op slot ging. Wie zijn zij? Waar waren ze toen de crisis uitbrak en wat doen ze nu? Hoe zorgen zij er voor dat ze, vanaf de oprit weliswaar, toch die drang naar avontuur weten te voeden?

‘Vanaf de Oprit’ is een serie binnen de VanVerhalen reispodcast.

VanVerhalen presenteert: Vanaf de Oprit. De Nederlandse reispodcast interview serie over niet reizen.

Je droomt, maakt plannen, struint het internet af naar leuke en inspirerende voorbeelden, vindt na eindeloos zoeken dan toch ineens die betaalbare bus en dan is het opeens zover.. je mag gaan bouwen!

Ik herinner het me levendig: die eerste keer een gat in je glimmende bus zagen, of die keer dat je je haren vast kitte aan het plafond. Het hele bouwproces zit ramvol ervaringen. Er gaan dingen goed, er gaan dingen faliekant mis en je komt jezelf verschillende keren tegen. Je verbouwing lijkt eindeloos maar na bloed, zweet en frustratietranen is er dan toch licht aan het eind van de tunnel.. je kunt op reis. 

In deze podcastserie spreken we buseigenaren over hun verbouwing. Hoe verliep dat proces? Waar zijn ze trots op? En wat zijn hun beste verbouwtips?

Wij zijn VanVerhalen en we presenteren: Van Bus tot Camper

VanVerhalen presenteert de podcastserie Van Bus tot Camper. Een serie over het ombouwen van bestelbus tot campervan.