VanVerhalen #08 Sydney

Sydney is een hele stomme stad waar – behalve een medium toffe foto met the Opera house maken – zo goed als niets te doen is, toch? FOUT! Sydney heeft super veel te bieden en in deze podcast vertellen we je precies wat je kunt (moet) eten, drinken en vooral doen in Sydney. 

VanVerhalen #07 Ontspullen

Wat doe je met al je zooi als je geen huis meer hebt om het in op te slaan? Hoe bepaal je welke spullen je wilt houden en welke spullen je weggeeft tijdens een kutprijzenbingo? Je kunt onze ervaring – en het antwoord op de vraag wat Thijs heeft met soeplepels – allemaal horen in de nieuwe podcast over ontspullen! 

VanVerhalen #06 Heimwee

In deze aflevering trakteren we jullie op een serieus staaltje psychologie van de koude grond! Heimwee: wat is het, wat doen we er tegen en hoe vaak hebben we al huilend op de grond gelegen van ellende? Je komt het allemaal te weten in deze podcast. 

VanVerhalen #05 Melbourne

We proberen iets nieuws deze keer; we nemen je mee op een ultieme weekendtrip naar Melbourne. De zon schijnt, de kater is gemiddeld en er wordt naast veel gewandeld ook goed gegeten. Oh, en er wordt een podcast lang niet over poep gepraat! 

VanVerhalen #04 Reizen en je relatie

In deze podcast waarom je vooral NIET de relatietips op het internet moet volgen, hoe je voorkomt dat je elkaar de hersens inslaat als je altijd maar samen bent en of we na dit avontuur wel of niet gaan scheiden (spoiler: niet). Veel plezier!

VanVerhalen #03 Couchsurfing

Attentie, attentie: deze podcast heeft een wat slechter geluid dan jullie van ons gewend zijn. Technisch probleempje, wordt aan gewerkt. Excuses! Dat gezegd hebbende: aflevering drie, couchsurfen! In deze podcast beantwoorden we de meest prangende couchsurfvragen, lessen over hoe je je als een goede couchsurfer gedraagt en een hele batterij aan sterke verhalen. Veel luisterplezier!

VanVerhalen #02 Wildkamperen met de camper

In de tweede VanVerhalen podcast behandelen we de kunst van het wildkamperen.We praten over de do’s en dont’s, over hoe vies mensen kunnen zijn en over een piemeltje blote meneer die ons in de richting wees van één van onze leukste wildkampeerervaringen. 

VanVerhalen #01 Meest gestelde vragen

De eerste aflevering van de VanVerhalen podcast staat in het teken van de meest gestelde vragen. Waar leven we van? Wat viel het meeste mee en het meeste tegen? Wat missen we het meest? En wat willen we mensen meegeven die ook als nomaden willen gaan leven? We bespreken hoe je poept in een bus en wat onze plannen zijn voor de (nabije) toekomst.

VanVerhalen #00 Pilot

Hoi! Wij zijn Florine en Thijs en in deze VanVerhalen pilotaflevering introduceren we onszelf en onze podcastserie.